Volwassengym

Volwassengym

Er zijn 3 groepen voor volwassenen op het moment:

  1.  Gym voor dames. Op maandag van 18.30-19.30 uur. Deze groep doet veel aan spieroefeningen. Het is gericht op lenigheid. Na de gym heeft deze groep altijd even tijd voor koffie en gezellig nakletsen.
  2.  Gym voor dames: Op maandag van 19.30-20.30 uur.  Deze groep is meer gericht op conditie en lenigheid. Naast hardlopen en spieren losmaken, trainen ze op conditie door banen en oefeningen. Ook is er veel aandacht voor de buikspieren. Op het einde spelen ze altijd Volleybal.
  3.  Volleybalgroep voor mannen: Op maandag van 20.30-21.30 uur. Deze groep speelt fanatiek volleybal, en daarna is er tijd voor een ‘derde’ ronde.

Alle gymgroepen voor Volwassenen worden geleid door trainer Cor Fransen. Hij geeft al 40 jaar les aan de ONA. Cor is een gediplomeerd gymleraar die iedereen elke week weer weet te enthousiasmeren om een stapje verder te gaan met de oefeningen.

Als u interesse heeft om mee te gaan doen, kunt u altijd een keer vrijblijvend mee doen. Kom gewoon op een maandagavond naar de betreffende gymgroep, of stuur dit formulier voor een gratis proefles!